ПАЛАЦ УКРАЇНА

Концерты, презентации, турниры по компьютерным играм

05.10.2016
Феєричне відкриття концертного сезону Першої сцени країни!

В Палаці «Україна» знову засяяли яскраві зірки українського шоу-бізнесу! Зібрав цю зіркову плеяду молодий та талановитий поет, якого поважають і цінують у мистецькому колі, Петро Мага. Актор, сценарист і режисер безлічі концертних робіт, автор текстів пісень (на сьогодні їх вже понад 200) відсвяткував 25-річчя творчої діяльності.

Це був неймовірний вечір добра, спогадів, гумору та теплих щирих слів. Величезна кількість артистів привітала зі сцени Майстра слова – концерт тривав близько 5-ти годин. Захоплена публіка не відчувала втоми, бо отримувала незабутні емоції та враження від феєрії, що відбувалася на сцені.

Привітати Петра Магу прийшли високопосадовці нашої держави – Президент України (2005-2010 рр.) Віктор Ющенко, Міністр культури України Євген Нищук, представники Кабінету Міністрів та дипломатичного корпусу, а також народні депутати України.

Не обійшлося без прем’єр. Одна з них стала справжнім казковим подарунком для дітей. За день до концерту у світ вийшла перша книжка Петра Маги «Жив був пес». Її презентація відбулася на сцені Палацу «Україна» і стала сенсаційною, адже відкрився ще один талант Петра Маги – він ЗАСПІВАВ уривок з цієї книжки. Петро Петрович отримав дуже цікаву пропозицію від Володимира Назарова (який через свої політичні погляди переїздить до України) – зробити мюзикл за мотивами цієї книжки. Під його акомпанемент Мага приємно здивував усіх своїм умінням співати, розсмішивши присутніх веселим дитячим текстом та манерою виконання. Подивитися

Друга гучна прем’єра цього вечора – це пісня «Не заробляйте на війні», яку виконала Оксана Білозір. Незламна, вольова, сильна, відверта та водночас щира та тендітна жінка, яка не на розповідях знає усі прикрості та жахи війни, яка повернула до України сотні полонених, яка до нестями любить свою батьківщину і за все своє життя не заспівала жодної російської пісні. Хто, як не вона, ладна з усім розумінням, біллю та щирістю виконати таку потужну та відверту композицію. Подивитися

Відкриття цьогорічного концертного сезону відбулося гучно та яскраво. «Магія Маги» у його словах та композиціях заполонила зал і тримала у емоційному піднесенні до останніх нот! Цей феєричний початок сезону – як своєрідний старт, запал та обіцянка і надалі тримати високий рівень і першість серед концертних майданчиків, щоб наш глядач щоразу повертався до Палацу «Україна» за неповторними яскравими емоціями!

Фотозвіт заходу можна переглянути тут.

Концерты, презентации, турниры по компьютерным играм зображення 1

Концерты, презентации, турниры по компьютерным играм зображення 2

Концерты, презентации, турниры по компьютерным играм зображення 3

Концерты, презентации, турниры по компьютерным играм зображення 4

Концерты, презентации, турниры по компьютерным играм зображення 5

Концерты, презентации, турниры по компьютерным играм зображення 6

Концерты, презентации, турниры по компьютерным играм зображення 7

Концерты, презентации, турниры по компьютерным играм зображення 8

Коментарі 0

Догори