07.06.2016

A CAPELLA FEST KIYV

 Для молодих музикантів конкурси, як і фестивалі, - це шанс розпіарити свою групу. Подібні заходи часто відвідують (і беруть участь в них!) відомі артисти і впливові люди, тому для початківців - це додаткова можливість показати себе. Крім того, значною мотивацією є тут призи від спонсорів.

Перший літній вікенд подарував меломанам знакову зустріч з музикою a capella. «A Capella Fest Kiyv» - всеукраїнський фестиваль вокальних виступів. Його головна мета - популяризація української акапельної творчості та виявлення серед учасників найбільш талановитих виконавців.

Фестиваль тривав два дні: перший день - відбірковий тур, другий - гала-концерт.

У цьому році на «A Capella Fest Kiyv» нагородили кожного учасника. Знаменно, що учасники конкурсу отримали сертифікати від магазину «Музикант», які надають солідну знижку - 30%. Коли ви виходите на новий рівень, потреба в новому обладнанні зростає. А такі призи допоможуть отримати необхідне зі значно меншими капіталовкладеннями.

Незважаючи на те, що фестиваль молодий, він досить успішний. З'їжджаються учасники зі всієї України. Деяким колективам вже понад десять років, вони виходили і на зарубіжну сцену, брали участь і перемагали в престижних конкурсах. Однак не варто боятися брати участь навіть без досвіду в подібних заходах. Колись же потрібно почати - інакше досвіду не отримати!

«A Capella Fest Kiyv» - це цікава, яскрава подія в музичному житті України. І, до речі, - молоді колективи показали не тільки хороший рівень в цьому непростому різновиді  вокальної творчості, а й продемонстрували власні нововведення. А здебільшого такі фестивалі саме для цього і потрібні.

Популяризація українських колективів a capella набирає обертів, і саме цей напрямок має величезний потенціал. Така музика не може залишити байдужим нікого. Чекаємо наступного фестивалю і сподіваємося побачити вас у складі конкурсантів.

Коментарі 0

Догори