22.06.2017

«Atlas Weekend»: чого чекати?

 

Головний фестиваль нашого літа «Atlas Weekend» вже на підході! Тільки уявіть: більше 100 годин музики, більше 200 артистів, кучу ларьочків з різними смаколиками, парк, сонце, небо і повний ульот від буденності – повний атласний Weekend!

 

Літо

 

Отже, з 28 червня по 2 липня на Вас чекатиме 80 гектарів свіжого парку, розваги та музика на всіх, для всіх і на всі смаки.

 

 

 

 

Можна, як варіант, купувати вхідний квиток за 300 грн., на деньок, так сказати, зазирнути. Але ми радимо Вам затаритись речами, палаткою з великим рюкзаком і спробувати прилаштуватися десь там на території ВДНГ на весь фестиваль. Або ж можна придбати абонемент на всі дні за 1500 грн. (з правом виходу за територію).

 

Наші

 

Серед виконавців будуть такі обожнювані українцями виконавці, як «Бумбокс», «O.Torvald», «Onuka», «Pianoбой», «The Hardkiss», «Сальто назад», «Один в каное», «СКАЙ», «Скрябін», MELOVIN, Monatik, Христина Соловій, Олег Скрипка та багато інших.

 

Будуть пропозиції і на дуже вишуканий смак – наприклад, концерт піаніста Євгена Громова.

 

Буде і постмодерністський епатаж, який безсумнівно приготує для нас гурт «Хамерман Знищує Віруси».

 

 

 

 

Та буде й не лише сама музика, а ще і театр, і література – Юрій Іздрик, Сергій Жадан, Любко Дереш та неформальний львівський театр «Склад 2'0».

 

Гості

 

Аншлагом цього року на фестивалі стане виступ всесвітньо відомого британського гурту «The Prodigy». Їхньою драйвовою електронікою захоплюється весь світ ще з 90-х років.

 

Наступна феєрична і дуже очікувана подія фесту – це сольний концерт Джона Н’юмена (John Newman). Цього британського красунчика теж знає мало не вся планета. Чаруючий меланхолічний фейс, експресивна лірика і така безпосередня запальна танцювальність – ось що так приваблює публіку.

 

John Newman - Love Me Again

 

 

Бас-тури

 

І останнє та дуже унікальне – це те, що «Atlas Weekend» навіть сам пропонує завозити свою публіку на фест з різних куточків України. Тобто, якщо ВДНГ з Вами не по-сусідству, то можете сміливо долучитися до запропонованих бас-турів (детальніше тут atlasweekend.com).

 

Коментарі 0

Догори