14.06.2016

Чим корисний для вас сайт musicians.com.ua

 Хтось у дитинстві мріяв стати космонавтом, хтось пожежником, а хтось музикантом. Але кожен, коли залишався вдома сам, перетворювався на мега-зірку, вмикав музику і давав концерти для вигаданої публіки перед дзеркалом. На щастя, не всі обмежуються грою на уявній гітарі, а йдуть далі і створюють свої музичні проекти.

 

Фанатки, сцена, гроші ... Все це - плюси професії музиканта. На жаль, це приходить не відразу і не до всіх. Шлях до слави тернистий. Можна працювати роками, поки на ваш концерт не збереться аудиторія хоча б у 1000 осіб.

Спочатку вам доведеться лише вкладати, а якщо і отримувати, то мало. Та й проблем у початківців просто море. То не вдається зігратися, то немає часу у когось з учасників, нестача грошей і обладнання...

Саме для вас ми створили сайт, який допоможе в усіх цих проблемах. На сторінках http://musicians.com.ua ви знайдете необхідні поради, зможете залишити оголошення про пошук нових учасників групи, або ж влаштуватися сесійним музикантом і навіть заручитися підтримкою продюсера ... Все це можливо – завдяки нашому сайту.

Також кожен музикант може вести особистий блог на нашому сайті. Це дуже корисно для вас, адже найголовніша мета блогу – доказ особистої успішності. Ви граєте, розвиваєтеся, зростаєте – все це читачі розуміють з ваших постів. Чи потрібен вам блог? Так! Адже необхідність визначається і зацікавленістю потенційних замовників ваших послуг.

Залізне правило для всіх, хто починає вести власний музичний блог, – ніколи не нахвалюйте себе! Люди повинні самі зрозуміти, що ви – класні, а не просто прочитати про це з ваших слів.

Ми можемо допомогти!

Заробляти на життя музикою дуже непросто, але можливо. Головне – знайти однодумців, а на нашому сайті вони є.

Ми працюємо і розвиваємося для вас. Чим більше оголошень ви розміщуватимете, тим більше інших людей знайдуть для себе нового учасника групи або звукача.

Коментарі 0

Догори