08.06.2016

Гарячий час для музикантів

Ані снігу, ані хуртовин та холодних дощів. Тільки сонце, тепло і фестивалі. Літо – це пора, коли всі хочуть відпочити і набратися емоцій на весь робочий рік. Саме в цей сезон білборди й Інтернет заповнені афішами різних заходів.

Завдяки теплу й переважно приємній погоді, літо - пора всіляких open air. Такі заходи можуть відвідати значно більше людей, ніж концерти в закритих залах.

Для вас ми підготували невеликий огляд фестивалів літа 2016. Щоб перерахувати їх всі, не вистачить й цілого дня. Ось перелік найбільш відомих і перспективних в сенсі розвитку.

1) Zaxidfest 2016 - найбільший open air фестиваль України, який відбувається за містом. 19-21 серпня, село Роданічі поблизу Львова.

2) Фестиваль етнічної музики й танцю «ЕТНО DRUM» - це фестиваль музичного і творчого розвитку в гармонії з собою і природою! Традиційно в рамках фестивалю ЕТНО DRUM відзначаємо стародавнє свято – ніч на Івана Купала: хороводи, пошук папороті, хода зі смолоскипами та пускання вінків на води Сіверського Дінця.

3) Музичний фестиваль «Схід-Рок» - Тростянець, який тепер по праву може називатися фестивальною столицею Слобожанщини, порадує виступами багатьох крутих колективів України та Європи. Тільки живий звук, тільки нестримний драйв і, звичайно, маса незвичайних і яскравих знайомств чекають вас на фесті (27-28 серпня).

4) Рок-фестиваль «Barrel Music Fest» - 8 і 9 липня на пляжі «Варадеро» в 25 кілометрах від Слов'янська (в Лиманському районі) відбудеться наймасштабніша музична подія регіону. Дух рок-н-ролу та свободи залишиться з вами надовго.

5) Головний музичний фестиваль України U-Park - відбудеться у Києві в НСК «Олімпійський» 6-8 липня. Мабуть, найочікуваніша подія цього літа. Хедлайнерами стануть групи Red Hot Chili Peppers, Muse, The Kills, Nothing But Thieves, The Hardkiss та ще багато відомих гуртів. Два неймовірних дні фестивалю запам'ятаються надовго.

6) Summer Kills Festival 2016 - пройде в Києві 11 червня. Це великий метал-фестиваль з крутими гостями, адже учасників обирали впродовж року!

7) Koktebel Jazz Festival - це старожил фестивального життя України. Цей фестиваль точно допоможе розкрити ваш творчий потенціал. XIV Міжнародний фестиваль "Джаз Коктебель" відбудеться з 25 по 28 серпня в Затоці (Одеська область).

8) OSTROV FESTIVAL - захід, без якого ось уже кілька років поспіль не уявляють свого літа поціновувачі електронної музики. Організатори поставили 3 сцени, які оформлені з урахуванням новітніх тенденцій. 10-12 червня на вас чекають в серці електронної музики.

9) Carpathian Alliance Metal Festival зустрічатиме в Києві на території парку Дружби Народів. Металісти будуть фестивалити 3 дні: 29-31 липня.

10) Стопудівка - 3 дні найкрутіших виступи від найкрутіших гуртів України. Організатори - молодіжна організація «К12».

 

Фестивалі - це ще один шанс набратися досвіду або показати свої сили. Бажаємо успіхів у просуванні гурту і взагалі - добре відпочити!

Коментарі 0

Догори