31.08.2017

ГогольФест 2017: Арк арту

Ковчег мистецтва – саме так можна назвати цьогорічний десятий(!) ГогольFest. І на борту тут не буде ні кают, ні ізоляції, та буде комунікація і колаборація, буде тотальний мистецький синтез. Синтез, в якому музика просочується майже в усе і майже всюди. Тому, хоча ми пишемо для Вас, для музикантів, та пишемо не лише про музику.

 

Опера «ARK»

 

 

Головна подія ГогольFest’у – це прем’єра опери-балету Романа Григоріва та Іллі Разумейка «ARK/КОВЧЕГ» (постановка Влада Троїцького, хореографія Оскара Шарона).

 

Одразу обмовимося, що слово «опера» – тут це певною мірою провокація. Тому що це не класична і не академічна опера, а щось таке, що самі творці називають «експериментами в жанрі актуального музичного театру». Це буде концепційне візуальне, музичне і танцювальне шоу. На Вас чекає гігантська глиба, в якій Ви прочитаєте безліч смислів і почуєте безодню музики. Прочуєте майже все, що існує в нашому світі від Біблії до барабанів.

 

Цирк-кабаре

 

 

«Dakh Daughters» нарешті виступлять у Києві, і нарешті українці зможуть побачити вже прославлене у Франції шоу «TEBORAK». Це не просто цирк і не просто музика – це історії та життя. Життя, яким воно є, без рожевих окулярів і без утопій, хоч може в цьому і є головна утопія – в тому, що без неї ніяк. Отже, не пропустіть це магічне, неповторне, запальне і зворушливе шоу.

 

Електро-доба

 

На фанатів електронної музики чекає справжнє свято – ціла доба безперервного звучання (починаючи з 22:00 16 вересня і до 22:00 17 вересня) на двох сценах: техно та хауз.

 

 

Про що варто тут сказати – про місце, де пройде ця доба. «ArkSquat» – це 4-поверхівка, яка на 54 дні заселена художниками з різних кінців планети і яка поступово перетворюється на суцільну візуальну арт-інсталяцію. Це ідеальне неформальне місце для ідеальної неформальної ночі. І цю ніч пропустити неможливо, бо вона не повториться ніколи (як, власне, і кожна мить нашого життя) – мусимо попередити, що одразу по закінченню фесту цю будівлю трагічно-символічно знесуть.

 

Карнавальна хода

 

 

 

 

ДахаБраха представить оновлену версію програми «Dreams of the Lost Road» («Сни покинутих доріг»). Можна навіть назвати її гіпероновленою метаверсією. Адже музика тут – це частина грандіозного шоу зі створеним просто там, на фестивалі, Ковчегом, із 10-метровими ляльками, із лазерами та відео – із технікою, із натовпом. Ласкаво просимо на справжній і сучасний український карнавал-2017!

 

Також на фестивалі буде представлено:

 

 

Повну програму ГОГОЛЬFEST 2017: КОВЧЕГ та інформацію щодо локацій і квитків можна знайти за посиланням: http://www.gogolfest.org.ua/. Стежте за новинами, тому що далі ми продовжимо писати про фестиваль і про музику на ньому. Чекаємо також і Ваших вражень!

 

Коментарі 0

Догори