02.06.2016

Hey baby, I'm a Rock star

 Коли дивишся на відомих музикантів, які збирають повні концертні зали і стадіони, здається, що вони завжди були знаменитими і успішними. Часто просто не віриться, що хтось із них закинув універ, хтось роздавав листівки на вулиці, щоб хоч якось триматися на плаву ... Шлях до слави довгий і тернистий. Кожен молодий гурт або новоспечений сольний виконавець замислюється про те, як досягти успіху.

Ще Джон Леннон говорив: "Коли ви робите щось прекрасне і піднесене, а цього ніхто не помічає - не турбуйтеся: схід сонця - це взагалі найпрекрасніше видовище в світі, але більшість людей в цей час ще спить».

Тому ніколи не зупиняйтеся на шляху до своєї мети. Виступайте, записуйтеся, робіть все, що від вас залежить.

 

Не варто відразу націлюватися на «Олімпійський», але участь у всіляких фестивалях це саме те, що лікар прописав. Особливо зараз: влітку різних івентів просто море. Перед вами відкривається безліч можливостей. На такі заходи запрошують відомих виконавців і глядачі кинуться туди саме "на них". А хто ще там може бути? Правильно. Особисто ви, власною персоною, - розбавляти виступ. Імовірність того, що вашу творчість помітять, зростає в кілька разів.

Не всі мають можливість виступати безкоштовно. Вихід із такої ситуації - виступи на весіллях, корпоративах, в клубах. У таких закладах як «City Pub», «Портер», «Route 66» і безлічі інших, ви можете пропонувати свої виступи за певну плату. Для того, щоб мати замовлення на корпоративи, досить розмістити оголошення в соціальних мережах і на сайтах на кшталт «olx» і «prom.ua».

 

Дуже важливим аспектом є те, що група повинна мати паблік в соціальних мережах. Там викладайте коротенькі відео з виступів, пости про майбутні виступи, цікаві факти про гурт. Також дуже важливо мати записи авторських пісень та каверів. Головне - не соромтесь записувати відео, де ви граєте, або (ще краще) знімати свої кліпи. Якщо відео про котиків набирають по мільйону переглядів на YouTube, то чим ви гірші? Завдяки одному відео, котре вдало потрапило на очі комусь важливому у цій сфері, ви зможете досягти своєї мети.

Все, звичайно, добре, але де взяти гроші на обладнання? Відомо, що для того, аби записати якісний трек, потрібно хороше обладнання, а на початкових етапах не всі зможуть собі дозволити таке. Прекрасним виходом стануть магазини, які дають інструменти в оренду. Один із таких - «Музикант». Завдяки тому, що він є частиною дистриб'юторської компанії Allegro Music - надає дійсно якісне обслуговування.

Що можна сказати насамкінець? Щоб щось мати - треба щось робити. Бажаємо Вам успіхів у творчому розвитку!

Коментарі 0

Догори