13.07.2016

Хто такий музикант?

Всі професії важливі, всі професії потрібні ... Але хто ж такий музикант? Невже просто людина, яка клацає по клавішах або бриньчить на гітарі? Ні, ні та ще раз ні!

Хтось розуміє музику, як, наприклад, ритм для танцю. З одного боку, - так. Клуби, де музика не обтяжена будь-якими смисловими навантаженнями, пісні з трьох повторюваних слів і з мелодією, яку написав би й учень 3-го класу... Музика також може доповнювати твій стан душі. Якщо тобі сумно, протяжні мотиви дозволять посумувати від душі, а якщо весело, - ламбада і ритмічні похитування стегнами піднесуть настрій до небес. Але за часів, коли людство досягло небувалого духовного і емоційного розвитку, музика виконує і функцію наставника. Та що вже там, нерідко в музиці закладена ідеологічна функція. Музикант - це вчитель: його слухають, його творчість впливає на розум і прагнення людей.

Музикант сучасності – це не просто людина, яка виконує ноти в певному порядку. Це людина, яка музикою «висловлює» думки і емоції, ідеї та настрої. На музикантах лежить відповідальність. Неодноразово ми чули, що людина «виросла на *ЙОГО* музиці». І саме від Вас, музикантів, залежить, що саме фанат винесе для себе з Вашої творчості.

Ми бажаємо Вам постійного розвитку і творчості, гідної наслідування!

Коментарі 0

Догори