15.03.2016

Як стати добре оплачуваним вокалістом

Робота музиканта тільки на перший погляд здається легкою і веселою. Насправді ж – це важка праця, де, крім багатогодинних репетицій, треба займатися ще і менеджментом, організацією концертів і власним просуванням. Але якщо ви все ж хочете займатися музикою, ми підкажемо, де шукати прибуткову роботу.
 
Якщо у вас немає досвіду, але природа нагородила вас унікальним голосом, демонструйте свої вміння - і хтось обов'язково вас помітить. Особливо добре «засвітитися» на масових заходах, урочистостях та інших весельях.
 
Якщо у вас є спеціальна освіта, ви вчилися в консерваторії або просто професійно займалися вокалом, спробуйте піти працювати в оперу. Хороші оперні співаки потрібні завжди і скрізь, крім того, це непоганий варіант прославитися.
 
Якщо голоси для професійної кар'єри у вас не вистачає, але є хороший слух – йдіть працювати діджеєм. Це цікава робота, яка буде не тільки приносити гроші, але і доставляти задоволення і вам, і іншим. Створюйте цікаві ремікси і не бійтеся чогось нового.
 
Якщо ви хочете співати, але з представлених варіантів вам не підходить нічого, шукайте роботу в інтернеті. Ні, мова йде не про спам, який треба розсилати куди завгодно, а про пошук професійних музикантів. Дуже багато молодих і талановитих груп шукають вокалістів прямо тут і зараз – і це може виявитися вашим щасливим квитком!
 

Коментарі 0

Догори