29.08.2016

Ефективність комунікації

 Дуже часто на подібних ресурсах користувачі стикаються з вкрай повільним зворотнім зв’язком, або й загалом – проблемою відсутності спілкування. Це не про нас! Адже, ми усвідомлюємо це і працюємо для Вас!

Що потрібно?

 Для нашої якісної спільної роботи та максимальної зручності Вашого перебування на нашому сайті потрібно налагодити комунікацію, щоб якнайшвидше вирішувати поточні питання.

 

Втім, для того, аби спілкування набуло належного рівня ефективності, від Вас, шановні користувачі, так само потрібне максимальне дотримання правил користування нашим ресурсом.

Насправді, все значно простіше, ніж здається. Потрібно лише уважно прочитати інструкцію, коли реєструватиметесь (якщо Ви тільки-но завітали до нас, і реєстрація для Вас – ще попереду), ретельно оформити всі необхідні поля, і тоді Ваша анкета обов’язково з’явиться у необхідному Вам розділі.

 

А надалі – публікуйте на своїй сторінці пости, анонси своїх виступів, фоторепортажі з концертів, що тільки-но відбулися, завантажуйте власні аудіо- та відеозаписи тощо.

Ваші дії

В разі якихось незрозумілостей, сконтактуйте з нашим модератором, який ввічливо і доступно поясне Вам, де саме Ви припустилися помилки, і як швидко її виправити, адже ми, як ніхто інший, зацікавлені в тому, щоб Вам допомогти. Тож, долучайтеся!

Коментарі 0

Догори