12.05.2016

Юрій Капінус презентував новий трек свого сольного проекту Sanatana

Юрій "Jurgis" Капінус презентував новий трек сольного проекту Sanatana. Він виконує роль гітариста у гуртах Khors і Nokturnal Mortum.

Діяльність групи Khors почалася ще з 2004 року. Капінус співпрацює з нею з 2010.На момент квітня 2015 у групи є 6 альбомів: "Wisdom of Centuries", "Abandoned Leaves (Live)", "My Cossack Way", "Following the Ways of Blood", "Night Falls Onto the Fronts of Ours " і " Night Falls Onto the Fronts of Ours "(в оригіналі« I Нiч Схіляється до Наших Лиць »). Місцями для презентації останнього альбому стали фестивалі Kyiv Black Mass, Lemberg Black Mass, Black Sea Metal festival, Carpathian Alliance і Gothoom festival.

Історія Nokturnal Mortum почалася з далекого 1991 року. У цій групі Капінус є учасником колективу, складає і пише музику з 2014 року. Nokturnal Mortum вже відвідували зі своїми концертами Литву, Чехію, Фінляндію, Францію.

Не дивлячись на роботу одночасно з двома гуртами гітарист не нарікає на накладки або складності в спілкуванні з учасниками бендів, і відмінно виконує свою роль в обох.

Нещодавно, Юрій презентував свій новий трек сольного проекту Sanatana. Кліп під назвою Sadhana можна побачити на youtube. Відео було знято, як свідчить підпис, «в серці Індії, у священної річки Ямуна в містичному Вріндівані - місті чудес і 5000 храмів». Під перегляду глядач переноситься в місця зйомок, з сонячними відблисками, гарними місцями, людьми і, звичайно ж, прекрасним гітарним виконанням. Виконанням, яке загіпнотизує і відключить мозок. Атмосфера у грі музиканта передана від і до.

Хоча, до чого слова. Пориньте в атмосферу індійських пейзажів і, перехоплюючої подих, гри гітари.

 

Коментарі 0

Догори