06.07.2016

Крок до зірок

Кожен з нас, окрім відпочинку, має улюблену справу. Своє хобі важливо перетворити на спосіб заробляти гроші. Мета нашого життя – бути щасливими. Робота – це вагома частина життя. Якщо на роботі ти нещасний, то відповідно й існування твоє не буде таким, як ти хочеш.

Музика – це не просто звук, зараз це – мистецтво, бізнес, це ціла індустрія. Але і конкуренція сьогоднішні просто величезна. То як? Як розробити свій успішний проект? 

По-перше, треба почати. Знайдіть свою індивідуальність. Джон Леннон не мав спеціальної музичної освіти, спочатку аж ніяк не досконало володів музичними інструментами… Але зараз його знає весь світ. На його музиці виросли вже два покоління. В чому секрет? В тому, що творчість була щирою, а сам Леннон багато працював над собою. Тут і випливають перші правила. Пиши про те, що знаєш. Це стосується абсолютно всього:  літератури, реклами, музики… В жодному разі не починай реалізовувати себе в «модному» напрямку, якщо душа лежить зовсім до іншого. А головне працюй-працюй-працюй!

Другим прикладом стане, як би Ви мене не зненавиділи, Олексій Потапенко. Так, це той самий репер Потап. Жодна людина не може сказати, що він має гарний голос, або що його пісні смикають за всі струнки душі… Тим не менш, його концертний графік доволі щільний, жоден клуб не обійдеться бодай без однієї його пісні. Безліч проектів, як сольних, так і дуетів з гуртами. Продюсер, телеведучий, співак… В чому секрет? В харизмі, в титанічній праці над собою. Кожен має чим здивувати. Олексій робить акцент не на глибині слів, а саме на ритмах, на смішних та двояких сенсах. Що ще можна додати? Працюйте. Тільки методом спроб та помилок ви зможете чогось досягти. Головне – знайдіть свій стиль та свого слухача.

Коментарі 0

Догори