10.06.2016

Майстер-клас для барабанщиків

 Сьогодні, мабуть, почнемо філософською цитатою: «У навчанні не можна зупинятися». Нехай вам навіть здається, що своєю грою ви здатні затьмарити самого Бонзу, але це не привід лягти на диван, а за барабани сідати тільки на концертах. У закладках на комп'ютері найкрутіших барабанщиків - аж ніяк не фото привабливих дівчат або машин:  там всілякі відео з новими техніками, новинки в світі музичного обладнання тощо. Розвиток, практика, експерименти ... Це повинно стати вашим девізом у творчості.

Найефективніший спосіб отримати або поділитися досвідом - це майстер-класи. По-перше, там багато людей «на одній хвилі», живе спілкування і обмін навичками. Ви можете  бути хоч сто разів крутим музикантом, але ідеї в голові часом закінчуються, як не прикро. Ще одним плюсом таких заходів є те, що почувши кілька непоганих ритмів, в голові це складеться в ідеальну партію. Натхнення.


А де ж їх взяти, ці ваші майстер-класи? Ми до вас із хорошими новинами: завтра - 11 червня, в рамках фестивалю Kiev Fire Fest, заплановано майстер-класи, серед них – і для музикантів (а саме - барабанщиків).

А що ще? Ще можна буде спостерігати феноменальний перформанс на воді. На унікальній понтонній сцені для нас виступатимуть найкращі українські гурти та сольні виконавці з інших країн.

Організатори дуже постаралися, і майстер-клас для барабанщиків вас обов'язково приємно здивує. Плануйте свої вихідні правильно! Бажаємо творчого зростання і розвитку!

Коментарі 0

Догори