29.09.2016

Moby. Українська ганьба у світовій музиці

Зірка електронної сцени Moby випустив новий альбом. Українська тема стала однією з основних лейтмотивів платівки.

These Systems Are Failing

Свіжий альбом Moby отримав назву «These Systems Are Failing» («Ці системи розвалюються»). Про це є, що сказати,відповідно, – про що заспівати і що показати. Власне, це все можна побачити у проморолику релізу.

На кадрах змальовано безліч непорозумінь сучасності: американець Дональд Трамп, китайське місто Ордос, затори на дорогах, бійки в магазинах, а також українські депутати. Так, наші представники народу не залишаються поза увагою. Це ще раз підтверджує факт, що унікальність приносить популярність.

Примітними кадрами відеоролика стали бійки у Верховній Раді. Добірка непорозумінь не обійшлася без пустельно-моторошних кадрів з Чорнобилю.

Варто зазначити, що тема бійки українських депутатів вже неодноразово зявлялася не лише в закордонній пресі, але й стала примітним елементом сучасного мистецтва. Так, нещодавно знімок з парламентських боїв став афішею китайського панк-рок фестивалю. Широкий резонанс в американських ЗМІ навіяла бійка двох народних обранців. Після гарячої дискусії на каналі «112», політичні опоненти вчинили мордобій. Той, якому дісталося більше, вирішив помститися. Помста була страшною та нещадною. Ображений політикан побив ногами автівку свого опонента. Потім вишкрябав на капоті недруковане слово.

Повідомляється, що нова платівка Мoby записана спільно з групою «The Void Pacific Choir». Орієнтовна дата виходу альбому – 23-тє жовтня.

Moby

 

Коментарі 0

Догори