19.10.2016

Музикант з грошима: зроби мрію реальністю!

Будь-яке ремесло повинно приносити фінансовий  прибуток. В іншому разі доведеться жити за чужий рахунок, а «чужим» це не надто подобається. Але як же заробити на музиці? Насправді, заробити можна на чому завгодно. Треба лише знати, як це зробити. Дійсно, а як це зробити?

как делать деньги на музыке

Перш, ніж шукати гроші

Рівень фінансового прибутку залежить від стилю мислення. Саме йому підпорядковуються події життя. В цьому немає нічого сакрального. Хід мислення формує дії, які створюють обставини. Тому, щоб потрапити у потрібний час в потрібне місце, необхідно самому бути потрібним. Поставте собі таку мету, думайте про це та реалізовуйте свої думки.

Але що означає бути потрібним? Це значить бути незамінним. Але кого ж вважають незамінним фахівцем?

Музична віртуозність – не єдиний критерій. Найважливішими якостями слугують відповідальність, уважність та захопленість. Для людей, які їх мають, з часом відчиняються всі двері, адже хороших партнерів значно менше, ніж хороших ідей.

самые богатые музыканты мира

Зрозуміло, що жодна якість не буде помітною, якщо не продемонструвати її. Крім результатів роботи, про спеціаліста говорить його поведінка. Важливо бути впевненим у собі. Впевненість говорить про Ваш професійний рівень. Впевнений той, хто успішний, успішний той, хто знає свою роботу краще за інших. Створюйте враження своєю впевненістю, навіть якщо успішного досвіду не так багато. Ніхто не повірить у Вас, поки Ви не повірите у себе. І паралельно напрацьовуйте досвід.

Одним із ключових факторів успіху є ввічливість. У високих колах не стануть терпіти людей з поганими манерами. Там нададуть перевагу менш компетентним, але більш ввічливим. Той, хто сплачує, бажає бачити вдячність та віддачу. Це також виявляється у ввічливості.

Не варто забувати про пунктуальність. Час – це гроші. Змінюючи таким чином свій графік, Ви змінюєте графік інших людей. Поважайте себе та поважайте інших.

Не менш важливу роль грає зовнішній вигляд. Люди полюбляють мати справу з привабливими персонами. Чистоплотності тут буде недостатньо. Попіклуйтеся про форму свого тіла. Старайтеся справити враження заможної людини. В цьому допоможуть одяг та аксесуари. Ваш зовнішній  вигляд повинен асоціюватися з успіхом. Тому не забудьте про білосніжну усмішку, яка не залишає Ваших вуст.

Jack White

Так, а що Ви вмієте?

Зрозуміло, крім людських якостей, в будь-якій сфері цінують майстерність. Майстрами не народжуються, їх створює практика. Працюючи над своєю технікою, не забудьте про власний почерк. Саме унікальність приносить гроші. Знайте більше та вмійте краще за інших.

і куди з цим всім іти?

Щоб влаштуватися під сонцем, треба стати впізнаваним. Напрацьовуйте свою публіку, але не забувайте напрацьовувати партнерів. Контакти в професійних колах вельми важливі. Для цього знадобиться брати участь у різних форумах, семінарах, майстер-класах. За великим рахунком, такі події орієнтовані на налагодження корисних зв’язків. Знайомтеся та подобайтеся.

SMM

Разом з тим, не варто забувати про можливості Інтернету. Станьте активним юзером та активним постером. Щоправда, пости також треба робити в потрібному місці. В цьому Вам допоможуть сервіси нашого сайту! 

Тут можна не тільки розмістити своє портфоліо, резюме, фото, аудіо та відеозаписи, але й вести власний блог. І не лише! Такий один зі способів. Що ж, з чогось треба почати, щоб потім не довелося шкодувати. Почніть просто зараз! Адже наш сервіс створений саме для того, щоб допомогти Вам.

Коментарі 0

Догори