12.10.2016

Одеса: де зіграти та де послухати?

Одеса, напевно, найбільш життєрадісне місто України. Там вміють пожартувати та порозважатися. Саме тому одеська публіка найбільш запальна та найтепліша. Згідно неофіційним соцопитуванням, в Одесі полюбляють виступати багато вітчизняних музикантів. Але де саме варто грати чи слухати?

Памятник Дюку, Одесса

В Одесі, як і в інших містах України, на жаль, відчутна проблема з вибором локації для концерту. Причиною слугують неправильна акустика в залі, невідповідні параметри сцени та неякісне обладнання. Тим не менш, вибір завжди є. Але щоб провести ретельний пошук, доведеться витратити багацько часу. Ми зробили це за Вас! Тож, представляємо добірку відомих концертних майданчиків Одеси..

Клуб «Ібіца»

Місце, в якому відпочив би навіть відпочинок. Комплекс «Ібіца» включає в себе клуб, ресторан та пляж. Вишуканий і простий дизайн комплексу створений у витриманому середземноморському стилі та прикрашений запашними квітами. Приємний інтер’єр є не єдиною принадою цього закладу. Особливої уваги варта винятково смачна середземноморська кухня.

club Ibizza odessa

Комплекс розташований на пляжі «Аркадія». На території закладу обладнано власний пляж, який відповідає євростандартам. Зручні шезлонги та великий блакитний басейн зроблять відпочинок максимально комфортним. Неподалік зони купання розташована простора сцена. На ній виступає безліч артистів різних рангів та стилів. Там сяяли такі зірки, як Джамала, «Quest Pistols», DJ SMASH, MONATIK та багато інших.

Клуб «Iтака»

Неподалік клубу «Ібіца» розташувався ще один клуб - «Ітака». Він вміщує в себе 3000 гостей та має кілька інтерактивних зон. Крім власного пляжу з басейном, «Ітака» включає в себе ресторан, клуб з двома танцполами та концертний зал з великою сценою. Саме у ньому проходять чи не найгучніші шоу країни. На сцені «Ітака» виступають зірки з України, Європи та США: «Bonеy M», C.C.Katch, «Океан Ельзи», балет Алли Духової «TODES» та багато інших.

club Itaka Odessa

Два танцполи мають різні формати. На одному з них можна потанцювати під звуки мейнстріму. Другий танцпол користується популярністю серед представників старшого покоління. Там звучить ретро-музика.

Термінал 42

Цей заклад – найкращій майданчик для праці, саморозвитку та розваг. В ньому знаходиться безліч конференц-залів, кав’ярня та концертний майданчик. «Термінал 42» став улюбленим місцем для багатьох фрілансерів, адже саме там вони отримують «віддалене» фізичне робоче місце.

Terminal 24 Odessa

В цьому закладі регулярно відбуваються різні лекції, майстер-класи та семінари. Вечори прикрашають події різних форматів: від стендап-шоу до рок-концертів. Щоправда, наявне обладнання підходить далеко не кожному музичному колективу. Тому перш, ніж готувати там свій концерт, необхідно з’ясувати всі технічні деталі.

«Перрон №7»

Винятковий заклад для виняткових людей. «Перон №7» розташовано на трьох поверхах затишного закладу. На одному з них розмістився концерт-хол, який також є діючою студією звукозапису. Завдяки цьому приміщення має ідеальну акустику. Тут музиканти можуть представити своє мистецтво в усіх барвах та півтонах. Глядачі зможуть почути всі призвуки без зайвого шуму, акустичних ям та інших перешкод.

Jazz Club perron 7

Варто зазначити, що «Перон №7» підтримує винятково джазовий формат і позиціонує себе як перший спеціалізований джаз-клуб у Одесі. Виконавці, які виступають у цьому закладі, грають винятково авторські твори.

Обирайте тільки найкращі місця! Розважаючи, розважайтесь!

Коментарі 0

Догори