01.06.2016

«Шіді-ріді»

Умань. Вишиванки. Рок н рол. Фестиваль «Шіді-ріді» - велике свято для всієї родини. Організатори пропагують найкращі українські традиції та цінності. Протягом двох днів на вас чекає море нових позитивних емоцій і чаруюча атмосфера свята. Для вас виступатимуть віідомі українські музиканти і поети. А з таким розмаїттям майстер-класів просто не вдасться занудьгувати. Насичена програма та цікаві гості залишаться в пам'яті надовго.

Фест відбудеться в Умані 9-10 липня на території заповідника «Стара Умань». Заряджати драйвом відвідувачів фестивалю будуть найкращі музиканти Умані. У цьому їм допоможуть вже відомі групи і музиканти: Брати Гадюкіни, Vacя Club & OlegUniversal, Вій, Ігор Закус та Іванна Червінська, DrymbaDaDzyga, Nebraska, Тріо Гонта.

Крім того, на вас чекає море майстер-класів від найкращих майстринь країни ... Протягом двох днів вони навчатимуть вас створювати шедеври власними руками. Лялька-мотанка, витинанка, глиняна тарілочка, воскова свічка, браслет на руку ... Всьому цьому можна навчитися саме на фестивалі «Шіді-ріді». Свої творіння можна буде залишити собі на пам'ять про таку подію.

Літо - це пора, коли хочеться веселощів, нових подій та драйву. Все перераховане вище отримаєте, якщо приїдете на «Шіді-ріді».

Тепер трохи про хедлайнерів. На фестивалі виступлять і наші ендорсери.

Ігор Закус - один із найкращих джазових бас-гітаристів в Україні. Працював з провідними поп-зірками української естради. Успішний композитор, засновник проекту Jazz Kolo. Великий фанат обладнання фірми EBS.

Барабанщик групи «DrymbaDaDzyga» Віктор Корженко використовує барабани фірми Premier, серії Genista. Встояти на місці ви точно не зможете!

DrymbaDaDzyga - це нова хвиля української сучасної етно-рок музики. Це вибух сучасного саунду, наповнений старовинними українськими мелодіями та ритмами, які створюють неймовірний драйв і знайомлять слухача з давньою культурою, запрошуючи його в простір українського духу.

Умань, сонце, спека - нам не до сну. Спати з 9-го на 10-те липня буде ніколи. Насичена програма «Шіді-ріді» не дасть вам заснути. Нічне вогняне шоу ... Просто уявіть: гарячі язики полум'я розсікають темряву, навколо сотні блискучих очей, які заворожено дивляться на сцену ... Також на вас чекає перегляд художнього фільму просто неба. Романтика!

Організатори фестивалю в Умані подбали про своїх відвідувачів: гостей «Шіді-ріді» пригощатимуть безкоштовним кулішем від ресторану-музею «Українське село».

Сірі будні розчиняться в атмосфері свята. Цей творчий open-air запам'ятається вам надовго!

За матеріалами provce.ck.ua

Коментарі 0

Догори