23.08.2017

Струнно-щипкові вогнемети

Минулого тижня Музикант.укр писав про укулеле, і ми випадково припустили, що цей інструмент зможе набути непритаманних для себе якостей. Наприклад, стати вогнеметом. А чому б і ні. Як гітара у фільмі «Mad Max». Але ми ніяк не сподівались, що таке вже існує.

 

Якщо Ви плануєте зробити гавайську вечірку з фаєр-шоу в стилі групи «Rammstein», така пекельна крихітка Вам просто необхідна. Про те, як зробити укулеле-вогнемет, в подробицях розповідається на відео нижче:

 

 

Подібне можна зробити і з гітарою. І хто б міг це зробити, як не Колін Фьорз (Colin Furze) – британський винахідник, каскадер і просто халамидник зі Стамфорда. Його YouTube-канал присвячений різним, переважно небезпечним і часто безглуздим винаходам. Так, він запускав свій смартфон у стратосферу, збудував апокаліптичний бункер на випадок ядерної війни. Серед його винаходів почесне місце посідають мото-кінь, велосипед з реактивною тягою та магнетичні черевики для прогулянок по стелі. З огляду на цю феєрію технічного абсурду, рішення Коліна створити гітару-вогнемет, як у фільмі «Mad Max», виглядає цілком доцільним.

 

Винахідник з усіма подробицями пояснює і описує процес виробництва пекельної гітари. На перший погляд здається, що метод виробництва досить простий. До грифа гітари прилаштовані сопла від газових грілок. Резервуар з газом знаходиться на корпусі самої гітари. Щоправда, заради правильної системи подачі пального, Коліну довелось спиляти частину інструмента. Втім, не зважаючи на зовнішньо простий задум, стає зрозуміло, що виробництво пов’язане і з багатьма складними технічними нюансами.

 

 

Музикант.укр радить Вам створювати такі інструменти безпосередньо за присутності рятувальників та відсутності сусідів.

 

Коментарі 0

Догори