10.08.2016

Ваш помічник - musicians.com.ua

В Інтернеті можна побачити сотні різних сайтів, покликаних полегшувати життя музикантам. Серед них, безумовно, і ми http://musicians.com.ua/. Наша місія - спростити пошук творчої команди для втілення Ваших сміливих ідей і в цілому – пошук найрізноманітнішої роботи для представників музичної індустрії.

Ви добре граєте на віолончелі, але не знаєте, як пристойно заробляти за допомогою своєї спеціальності? Ви - ще не визнаний майстер у організації креативних івентів? Ви - досвідчений музикант, який бажає розширити свій професійний досвід, випробувавши себе в новому напрямку? Тоді Ви - наш «клієнт»! Ви з дитинства мріяли стати популярним артистом, але власними силами Вам не вдається гідно «розкрутитися»? Так для чого ж потрібні продюсери? Й вони у нас теж є!

Ви роботодавець? На нашому сайті Ви можете розмістити оголошення про свою пропозицію, а також переглянути вже представлені тут.

Ви музикант і хочете зібрати свою групу або приєднається до іншої? Та ж схема - або залишаєте своє оголошення на сайті, або обираєте із запропонованих Вам варіантів.

Також Ви можете безкоштовно розмістити заявку-замовлення, описавши свої вимоги і переваги даної позиції - чи то одноразова пропозиція, чи постійна робота. Вкажіть спеціалізацію, тип послуги, регіон, а також додатковий опис - звичайно ж, краще супроводити свою заявку хорошими фотоматеріалами.

 

 

Все у Ваших руках: необхідно лише правильно розповісти про те, кого і для чого Ви шукаєте.

Ми пропонуємо безліч варіантів співпраці. Реєструйтеся і поповнюйте наші ряди!

Коментарі закриті

Догори