15.06.2016

Всеукраїнський навчально-практичний семінар звукорежисерів

Все починалось колись, наприклад, із дмухання в порожню очеретинку, а зараз ми отримуємо музику абсолютно іншої якості - завдяки високим технологіям. Процес розвитку ніколи не припиниться. Тож, щоб відповідати рівню сучасних вимог, хороший звукорежисер повинен постійно поновлювати свої знання і вміння.

У світі не зменшується необхідність проведення таких чудових заходів, як семінари. Саме там ви можете обмінятися досвідом з різними людьми та вдосконалити свої навички, бо світ музики – це не озеро, вода якого «стоїть», це – стрімка гірська річка. Ви маєте підлаштовуватись. І чудовою нагодою стане Всеукраїнський навчально-практичний семінар звукорежисерів. Він стартував сьогодні, а проходить уже вдевяте.

Насичена лекціями та майстеркласами програма розрахована на 3 дні. Серед тем лекцій, які тут заплановані: «Практика інновацій: цифрові радіосистеми – переваги і проблеми», «Таємниці звукозапису: нестандартне використання приладів реверберації», «Мистецька лабораторія звукоінженера: нові можливості перевіреного software», «Music Today: Концертні сет-апи світових зірок» і багато інших.

Семінари – дуже корисна річ, тому не втрачайте нагоди вдосконалювати свою майстерність!

Коментарі 0

Догори