19.04.2016

Зліт та падіння: колишня вокалістка "Ленінграда" провально переспівала Скрябіна

Гурт «Ленінград» відомий, в першу чергу, своїм творцем і незмінним вокалістом Сергієм Шнуровим, а також ексцентричними піснями, які дуже надовго засідають в головах і наспівуються не один день. Дівчата, по зізнанням самого Шнура, не затримуються у гурті. Так і сталося з Алісою.

Учасницею групи «Ленінград» Вокс була 4 роки. Характер співачки дуже непогано доповнював сам гурт. Іншими словами, вона туди вписувалася. Однак місяць тому Аліса здивувала своїх шанувальників. «Друзі! Я прийняла рішення покинути гурт «Ленінград» і запускаю свій сольний проект! » - написала в cвоєму Instagram артистка.
 
Після цього в мережі з'явилося кілька версій того, що сталося. Одна з них - зіркова хвороба дівчини, друга - вигнання Шнуровим. Сама Аліса попросила своїх прихильників підтримати її в починаннях сольної співачки.
 
Очікування нового «хіта» екс-вокалістки «Ленінграда» були не довгими. Власне, реакція на кліп і пісню не змусили себе чекати. За словами Вокс, її перша сольна пісня повинна була бути чимось абсолютно новим, у незвичному для неї, виконанні.
 
Як і обіцяла, Аліса вразила своїх шанувальників до глибини душі. На днях в мережі з'явився кліп новоспеченої солістки під назвою «Держи». Мало того, що пісня виявилася нічим іншим як кавером «Тримай її за руку» групи Скрябін, так ще й російською мовою. Підписники дівчини відмітили: «Таке відчуття, що кліп знято в кінці 90-х. Така собі нова Буланова ». Критику на свою адресу виконавиця зустріла словами: «Тих, хто чекав від нас чогось іншого, і тому засмучений, ми більше не турбуємо, і просимо не турбувати нас».
 
Учасники гурту «Скрябін» також прокоментували ситуацію, що склалася, повідомивши, що незадоволені переспіваною піснею і підкреслили можливість того, що дозвіл переспівати пісню Кузьми Вокс отримала від його дружини, яка є власницею бренду «Скрябін».
 
Щоб не забігати наперед і не судити по першій невдалій спробі, дамо дівчині шанс показати себе як сольну співачку. Можливо, другий раз буде вибуховим, звичайно ж, в хорошому плані.

Коментарі 1

  • Allegro
    [Allegro] 01.07.2016 в 04:37
    интересно, очень...

Догори