22.08.2016

MUSICIANS.COM.UA: СПІЛКУВАННЯ ДАЄ РЕЗУЛЬТАТ

Саме для того, аби виправити це становище та покращити взаємодію зацікавлених сторін, і було створено портал Musicians.com.ua.

Тут все просто:

  • Якщо Ви виконавець, якому дуже терміново потрібен певний музикант для запису Вашої унікальної композиції, або для живого виступу – Вам сюди!
  • Ви музикант, який шукає вигідні пропозиції чи групу, до якої хотіли б приєднатися? Тут Ви обов`язково знайдете те, що Вас цікавить.
  • Продюсери та менеджери також знайдуть тут тих, кого шукають, адже база виконавців постійно збільшується, а паралельно з цим – і спектр спеціалізацій.

Музиканти позитивно відгукуються про наш портал, адже, хоча ми – молода «одиниця», але дуже активно розвиваємося. У планах, звичайно ж, подальше розширення, налагодження комунікації – для того, аби незабаром портал переріс у повноцінну профільну соцмережу для всіх представників українського музичного ринку. Саме цього прагнемо!

На відміну від інших подібних порталів, Musician.com.ua дуже простий у користуванні. Все, що потрібно – зареєструватися, створити власну анкету з персональними та контактними даними, включно зі світлинами,  і розмістити нагальну або постійну пропозицію.

 

Тож, не втрачайте шанс отримати підтримку в пошуку роботи чи становленні Вашої кар’єри – з нами це просто, швидко і надійно, адже ми працюємо для Вас!

Коментарі 0

Догори