18.05.2017

Музичне community: хто з нами?

 

Якщо Ви завітали на сторінки musicians.com.ua, то неодмінно уже належите до цієї спільноти! Клуб Музикантів створений служителями Евтерпи для всіх меломанів, без винятку, – незалежно від того, обрали Ви музику як професію, чи ні.

 

 

Отже, Клуб Музикантів збирає під своїм “дахом” професіоналів, любителів, меломанів! Адже цей Інтернет-ресурс покликаний допомогти виконавцям, організаторам концертів, продюсерам і, загалом, всім, хто пов’язаний зі сферою Музики в усьому її розмаїтті.

 

Іншими словами, Ви знаходитесь на сторінках єдиної бази даних учасників музичного середовища. Це своєрідна музична біржа, завдяки якій музиканти (співаки, інструменталісти, композитори, аранжувальники, звукорежисери й не лише!), артисти, технічний персонал і всі, без винятку, учасники ринку можуть запропонувати чи знайти роботу в своїй сфері. Адже це Каталог Професій та Резюме, бізнес-довідник організацій, а також особисті блоги, чудова можливість професійної комунікації і – багато цікавої та корисної інформації у сфері музичного мистецтва!

 

Якщо Ви виконавець, одразу зможете заявити про себе – просто створіть особистий профіль і ведіть офіційний блог. Якщо ж Ви – замовник, публікуйте своє замовлення, шукайте й пропонуйте роботу/замовлення індивідуально обраним виконавцям – контактуйте безпосередньо з артистом, розглянувши резюме та портфоліо з демо-записами. За допомогою нашого сервісу «Клуб Музикантів» Ваші питання у професійному напрямку вирішуються легко й швидко.

 

Дізнатися про важливі напрямки в професії та усілякі цікавинки у світі Музики Ви можете, зазирнувши у Новинну стрічку. Тут дійсно широкий вибір тем: для прикладу – оцініть кілька напрямків:

 

«Євробачення» для чайників – що і як?
Як знайти спонсора?
Життя в INSTAGRAM або 15 способів стати ближчим для фанатів
7 ілюзій недосвідченого музиканта

 

А також:

 

ДЕ ПИШУТЬ ПРО МУЗИКУ? “АДРЕСИ” ПРЕСИ
МУЗИКАНТ МУЗИКАНТОВІ: МИ І МІЖ НАМИ
СКРИПКА В КІНО
«ОСВІЖІТЬ» ПАРТІЇ СВОЄЇ “АКУСТИКИ”

 

Якщо підсумувати: ми зібрали для Вас увесь Музичний Світ на одному порталі. Приєднуйтесь до нашої команди! Ми бажаємо Вам постійного розвитку і творчості, яка варта наслідування!

 

 

Коментарі 0

Догори